Nyheder på Onlineshop.Samarkand

 

 

samarkanddk, onlineshop samarkand, jane eberlein,

SE MERE PÅ : onlineshop.samarkand.dk

Jeg er ved, at fotografere mange nye varer, som skal på både Samarkand og på Online Shoppens webside. Det tager lidt tid, da jeg gør meget ud af, at man kan få et ordentligt indtryk af den vare, som man evt ønsker, at købe. Så på Online Shoppen, er varen gennem fotograferet fra alle sider, så man kan få et grundigt indtryk af varen. Det skal være, som var man på et besøg i den fysiske forretning Samarkand på Østerbro.

Jeg er yderligere ved, at opdatere hele websiden, da jeg nu er blevet så god til, at betjene min WordPress, så jeg ikke længere behøver, at lægge PDF ind, hvor varen vises og beskrives, nu kan man bare klikke på billederne, så åbner der en ny side, hvor man så igen kan klikke billederne op i ekstra stort.
Men det tager lidt tid, førend jeg når igennem og udskifte de gamle sider.

SIDEN ER UNDER OPDATERING MED NYE VARER FOR VINTERSÆSONEN 2017

_________________________________________