Pashmina / Cashmere Kani Uldtørklæder

 

 

cashmere, uld tørklæde, uldtørklæder, uldsjaler, sjaler, pashmina sjaler, cashmere sjaler, cashmere tørklæder, pashmina tørklæder, jane eberlein, samarkand.dk

 

Pasmina / Cashmere Kani Sjal.

Fortryllende ekstravagance, Originalt er Kani  blandt verdens mest usædvanlige, håndvævede luksus sjaler. Ordet Kani er afledt af træ nålene kaldet “kani« i Kashmiri, som anvendes til at væve disse sjaler.
Kani sjaler er vævet med små træspoler med farvet garn, som snos rundt om hver enkelt trend tråd, kun få centimeter kan nås på en dag.
På grund af deres ekstraordinære skønhed og tidskrævende vævning proces, betragtes disse udsøgte Kani sjaler som kunstværker, og har været en favorit af Mughal kejsere.
Fremstillet af ren hånd-spundet pashmina garn og vævet i et indviklet all-over mønster, dette smukke og unikke sjal er virkelig et sjal for livet.

Samarkands Kani sjaler er ikke de håndvævede, som koster formuer og sælges til meget rige Indere og Saudiske olie sheiker. Samarkands kani sjaler er maskine vævet af ren cashmere.
Disse sjaler, ligesom uld versioner, er lavet i de traditionelle design af de gamle Kani sjaler, men denne gang ved hjælp af den reneste af cashmere.
Hver sjal er en fantastisk kunstværk og kan bruges som en varm wrap eller sjal eller som et elegant og farverig throw over en stol eller sofa.

 

 

PRISLISTE KAN DOWNLOADES HER .

PRISLISTE SAMARKAND.

 

SAMARKAND HAR NU:

10 – 30 % PÅ UDVALGTE CASHMERE TØRKLÆDER

 

BESØG SAMARKAND´S ONLINESHOP, HER KAN DU KØBE UDVALGTE KANI PASHMINA, CASHMERE, ULD TØRKLÆDER / SJALER : 

 onlineshop.samarkand.dk