Store Sjaler i cashmere / uld.

Ekstra Store Pashmina, Cashmere / Uld Kani Sjaler.

 

 

 

Samarkand har et stort udvalg af nye smukke, varme og unikke sjaler nye sjaler på lager.

Disse vævede Kani sjaler / uld tørklæder, er fremstillet af 100 % pashmina,cashmere eller 50 % pashmina og 50 % merino uld.

De er ekstra brede ca. 100 x 200

Fortryllende ekstravagance, Originalt er Kani  blandt verdens mest usædvanlige, håndvævede luksus sjaler. Ordet Kani er afledt af trænålene kaldet “kani« i Kashmiri, som anvendes til at væve disse sjaler.
Kani sjaler er vævet med små træspoler med farvet garn, som snos rundt om hver enkelt trend tråd, kun få milimeter kan nås på en dag.
På grund af deres ekstraordinære skønhed og den tidskrævende væve proces, betragtes disse udsøgte Kani sjaler som kunstværker, og har været en favorit hos Mughal kejsere.
Fremstillet af ren hånd-spundet pashmina og uld garn og vævet i et indviklet all-over mønster, er dette smukke og unikke sjal virkelig et sjal for livet.

Samarkands Kani sjaler er ikke de håndvævede, de håndvævede koster formuer og sælges til meget rige Indere og Saudiske olie sheiker. Samarkands kani sjaler er maskinvævet med ren cashmere og uld.
Disse sjaler er vævet i de traditionelle design som findes i de gamle Kani sjaler.
Hvert sjal er et fantastisk kunstværk og kan bruges som sjal, tørklæde eller som et elegant og farverigt throw over en stol eller sofa.

Samarkand har et stort udvalg af uld / pashmina, cashmere tørklæder og sjaler, i mange farver.
Jeg har prøvet med mine foto, at give et realistisk indtryk af varen, som hvis du havde set det i forretningen, så man bedre kan danne sig et klart billede af, hvad det er man evt. har lyst til at købe.

Hvert enkelt billede er redigeret og farverne justeret, så de er identiske med det virkelige tørklæde. ( Der kan være et lille udsving, nogle farver er svære at fotografere, men de er redigeret med stor omhu, som jeg kan stå inde for.)
Forretningen Samarkand på Østerbro har et meget stort udvalg af unikke uld tørklæder og sjaler i alle prisklasser. Som regel, har jeg kun et enkelt af hvert tørklæde.

 

Priser på store sjaler i pashmina, cashmere og uld : fra 2.000,- til 5.800,-

Samarkand har et stort udvalg af smukke sjaler i super kvaliteter imange prislag. Store sjaler i str. 140 x 275 haves også. Dette er sjaler til indiske mænd oprindeligt, men kan også bruges som tæpper, plaider eller sengetæpper.

 

BESØG SAMARKAND´S NYE ONLINESHOP, HER KAN DU BESTILLE ELLER KØBE UDVALGTE VARER ONLINE:

onlineshop.samarkand.dk