Kimono Jakker Handmade Jane Eberlein

KIMONO JAKKER HANDMADE JANE EBERLEIN.

 

 

Inspireret af genbrugs kulturen, som også afspejler sig indenfor modeverdenen, har jeg kreeret jakker i kimono facon af stoffer, som jeg har samlet igennem mange år. Kimono jakken er syet af stoffer i silke, jacquard, brokade, med broderi, mm.. Stoffer fra Østen og fra Vestens store modehuse er sat sammen. Stoffer der i årevis har ligget og ventet på, at blive brugt, så nu var chancen og inspirationen her.

De er inspireret af nogle af de gamle Noh og Kabuki kimonoer fra Japan, som var syet sammen af forskellige silkestoffer. De er syet ud fra de japanske kimono mål, som ligger nogenlunde i helt faste mål,  da stofferne kommer i ruller af en vis bredde.

Mine kimono jakker er sammensat af forskellige stoftyper, det kan være thaisilke syet sammen med kashmir broderier og franske eller italienske brokade stoffer. De indiske broderede sariborter giver det færdige udtryk og virker, som en ramme om stofferne. Kimono jakken er foret med helsilke for, at give jakken hold, så den falder flot. Dog kommer enkelte kimono jakker syet i tynde stoffer, der matcher sammen i kvalitet, uden foer.

Kimono jakken er syet i 2 længder, en lang og en kort. Den korte udgave er flot, som festjakke til særlige lejligheder, bryllup, teater, koncerter mm. Men kan også bruges til et par jeans en helt almindelig dag. Den lange kimono jakke kan ligeledes bruges til rigtig mange lejligheder.

De lange tynde kimonoer, er syet af fine helsilke indiske sarier. De kan både bruges som frakke, lang jakke eller som hygge kimono.

Det er unika stykker og der findes kun én af hver kimono jakke.

Vedr. Priser : kontakt Jane Eberlein Samarkand.