Kimono Jakker / Japanske

JAPANSKE KIMONO JAKKER :

 

kimono jakke, haori, kimono, kimonojakke, kimono silke, japansk kimono, samarkanddk, jane eberlein, onlineshop samarkand, silkekimono,

 

Jeg blev først interesseret i Japanske Kimonoer, da jeg så filmserien Shogun i 1980. Derefter begyndte jeg, at samle på vintage kimonoer, som jeg har hængt på væggen i mit hjem siden. Mange har også ligget pakket ned i mine skatte kister. Kimonoer er in nu igen og jeg har dels købt nogle i Japan, nogle har jeg selv syet og andre, er fra min samling. Mange af de kimono jakker, som jeg har tilsalg, Haori, som de hedder på Japansk, er næsten antikke, dvs, de er helt tilbage fra 1950érne og opefter. En er sågar fra 1920. De er svære, at opdrive, men det lykkes mig af og til.

Kimono jakkerne kan bruges til mange lejligheder, til fester, teater, udendørs jakke mm, men også bare som en hyggelig varm hjemme jakke. Silken falder blødt om en, så det er en meget behagelig jakke, at have på og så er den dejlig lun.

De jakker og kimonoer, som jeg har til salg i forretningen er set grundigt efter og er i god stand. der kan være spor efter brug, men ikke noget mærkbart. Disse smukke jakker, vil holde i mange mange år, hvis man passer godt på dem.  Alle vintage og mange nye Japanske kimoner er håndsyede og kan ikke vaskes, men skal renses, eller bare luftes. Man kan stryge dem med et varmt damp jern, som bliver de nye og friske, at se på. Dampen renser silken.

Man kan købe mange af kimono jakkerne på min onlineshop her

 

Priser på Kimona jakker : fra 899,- 3.500,- alt efter alder ( antikke ), kvalitet og stand