Nederdele, Handmade Jane Eberlein

NEDERDELE I KAFFE FASSETT OG LIBERTY OG INDISK BOMULD

 

Nederdel syet af Kaffe Fasset bomulds stof. Samarkand har stort udvalg af nederdele syet af Jane Eberlein

 

Mine nederdele er meget populære, især i de varme sommer måneder. De er syet af naturstoffer og er meget luftige og behagelige, at have på. Hver nederdel er en unika, der bliver kun syet en, højst 2 af hver.

De rundskårne bomulds nederdele er syet af Kaffe Fassett, Liberty eller af fint Indisk eller Egyptisk Bomuld, de er skåret ca. som en halv sol. I år har jeg syet flere af det berømte Øko Liberty stof, kaldet Tana Lawn, en fantastisk Egyptisk bomuld. Andre er syet af design stoffer fra Italien og Frankrig.

Alle bomulds nederdelene har et innerfoer i økologisk bomuld. Nederdelene kan justeres i tajlemål, alt efter størrelse. Den bliver justeret til hver enkelt kunde. Passer taljemål op til cm ca. 110.

 

Silke nederdelene er syet af ældre originalt Japansk kimono stof i helsilke  Nederdelene er underforet med silke. Hver nederdel er et unika, der bliver kun syet en af hver.

Nederdele er syet i enten 8 baner, 4 baner, da kimono silken kommer i ruller på kun 36 cm i bredden og ca. 10 meter i længden, da de oprindelig er beregnet til, at sy kimonoer eller kimono jakker af.

Alle nederdelene er ca. 70 til 72 cm i længden, da en nederdel med stor vidde, helst skal gå ned over knæet eller til midt på læggen.

Alle nederdele er syet med bedste kvalitet elastik i linningen og går ud til en talje vidde på op til cm : 110- 120. Elastikken vil blive passet til, til hver enkelt kunde, så den passer perfekt.

 

Silke nederdelene ligger i pris på mellem 2.800 og 4.500, alt efter stoffets pris.

Bomulds nederdelene på ml. 1.900 og 3.500, alt efter stoffets pris. Mange af nederdelene er syet af Øko Liberty stof, i deres berømte Tana Lawn egyptiske bomuld. Nogle er syet af designer stoffer b.la Kaffe Fasssett

Priserne på nederdelene er beregnet på arbejdsløn, stoffets pris, plus 25 % Moms.

Billed galleriet, viser kun et udvalg af de nederdele jeg har syet, nogle findes på lager.

Handmade Jane Eberlein

 

PRISLISTE KAN DOWNLOADES HER PDF :

PRISLISTE SAMARKAND