Store Sjaler i Pashmina / Uld Kalamkari

Ekstra Store Pashmina, Cashmere / Uld Kalamkari Sjaler.

 

 

Siden er under opdatering med nye sjaler. juni 2023

_________________________________

 

Samarkand har et stort udvalg af nye smukke, varme og unikke Kalamkari sjaler sjaler på lager.

Disse vævede Kalamkari sjaler er fremstillet af 100 % pashmina, cashmere eller 50 % pashmina og 50 % merino uld.

De er ekstra brede ca. 100 x 200

Fortryllende ekstravagance, Originalt Kalamkari blandt verdens mest usædvanlige, håndvævede luksus sjaler.

 

Kalamkari Sjaler:

Kalamkari sjaler er vævet af den fineste kashmiri Pashmina uld og prydet med indviklede Kalamkari blomsterdesign, der er håndmalede eller printede.
Ordet Kalamkari er afledt af to forskellige ord ” Kalam “, der betyder ” Pen ” og ” kari “, der betyder arbejde. Derfor betyder Kalamkari pennens værk.
En kalamkar eller kunstneren brugte traditionelt materialer som bambus og træskårne penne kaldet kalams, som de dyppede i farve udvundet af pigmenter for, at skabe smukke stoffer.

Broderiet udført på disse tørklæder og sjaler er et traditionelt Kashmiri håndbroderi kendt som sozni eller ari, som er udført i hånden med en nål.
Nogle af Samarkands tørklæder og sjaler er maskinbroderet på en printet baggrund. Andre er håndbroderet på en trykt baggrund.
Tørklædet / sjalet er let og ganske tyndt, men alligevel varmt og hyggeligt, hvilket gør det perfekt til enhver lejlighed.

Samarkands Kalamkari sjaler er ikke de håndvævede, de håndvævede koster formuer og sælges til meget rige Indere og Saudiske olie sheiker. Samarkand´s kalamkari sjaler er maskinvævet med ren cashmere og uld.
Disse sjaler er vævet og printet i de traditionelle design som findes i de gamle kalamkari sjaler.
Hvert sjal er et fantastisk kunstværk og kan bruges som sjal, tørklæde eller som et elegant og farverigt throw over en stol eller sofa.

 

Priser på store sjaler i pashmina, cashmere og uld : fra 2.800,- til 4.500,-

Samarkand har et stort udvalg af smukke sjaler i super kvaliteter imange prislag. Store sjaler i str. 140 x 275 haves også. Dette er sjaler til indiske mænd oprindeligt, men kan også bruges som tæpper, plaider eller sengetæpper.

 

BESØG SAMARKAND´S NYE ONLINESHOP, HER KAN DU BESTILLE ELLER KØBE UDVALGTE VARER ONLINE:

onlineshop.samarkand.dk